Gratis verzending vanaf € 50
Veilig achteraf betalen
14 dagen bedenktijd
Allernieuwste trends

VOGELS IN JE INTERIEUR

  • Geplaatst op
  • Door Renate Leferink
  • 0
VOGELS IN JE INTERIEUR

Om te beginnen willen wij iedereen die heeft bijgedragen aan de ‘vliegende’ start van onze nieuwe webwinkel oprecht van harte bedanken! We zijn nog niet eens 5 weken officieel 'in business', maar hebben al zoveel Decoraid vrienden gemaakt en zulke lieve & leuke reacties en bestellingen ontvangen! Hier worden we echt he-le-maal blij van!

En waar we ook heel blij van worden is het heerlijke zonnetje van de afgelopen week. Na regen komt gelukkig altijd weer zonneschijn. Niet alleen geeft het zonnetje al haar eerste warmte van het jaar af, maar ook de fluitende vogeltjes buiten geven je een heerlijk voorjaarsgevoel.

Juist deze vrolijke flierefluiters brachten mij op het idee om dit blog te wijden aan vogels in je interieur. Want behalve dat het op dit moment helemaal trendy is, zorgen vogels voor gezelligheid en sfeer in je huis!

Come fly with me, let’s fly, let’s fly away…


Zoals ik in ons vorige blog al schreef zijn dit jaar dierenprints en in het bijzonder vogels absoluut de grote trend in het interieur. Van roodborstjes tot kraanvogels en van koolmeesjes tot papegaaien… je ziet ze dit jaar overal binnenshuis terug. Want we gaan in 2022 de natuur naar binnen brengen, om ons zo te verbinden met het buitenleven waar we zo aan gewend zijn geraakt in de laatste 2 jaar.

Decoraid heeft een mooi gevederd assortiment voor jou samengesteld en hieronder doen wij je een paar goede suggesties, zodat je zelf eenvoudig kunt ‘uitvogelen’ wat het beste in jouw interieur past:

1. Vogels aan de wand

Heinen Delfts Blauw

Decoraid heeft een supergave collectie wandborden met vrolijke flierefluiters in huis van het mooie Nederlandse merk Heinen Delfts Blauw. Deze prachtige wandborden met afbeeldingen van onder andere oer-Hollandse bos- en stadsvogeltjes, maar ook exotische tropische vogels verdienen absoluut een ereplaatsje aan je muur! Vogels en Heinen Delfts Blauw horen eenvoudig bij elkaar. Wist je dat naast weelderige bloemen, vogels de meest geschilderde objecten op Delfts blauw aardewerk zijn?

Het leuke aan de wandborden van Heinen Delfts Blauw, is dat ze prachtig te combineren zijn en je ze in een compositie kunt ophangen, zoals je dit zelf het mooist vindt. Alle wandborden zijn voorzien van een ophangsysteem en worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. Dit is niet alleen leuk om zelf uit te pakken, maar ook ideaal om cadeau te doen!

Tip voor niet-vogelliefhebbers: naast borden met vliegende vogels hebben we ook nog heel veel wandborden met fladderende vlinders….

2. Vazen met vogelprints

Naast mooie wandborden van Heinen Delfts Blauw, hebben we van hetzelfde merk ook eenVase Hummingbird aantal prachtige vazen met vogelprints te koop. De cilindervazen ‘Vogels van van Gogh’ en ‘Bosvogels’ zijn uitstekend te combineren met de gelijknamige wandborden.

En heb je onze fantastische handbeschilderde vazen van het mooie merk Vase the World al gezien? Deze vazen zijn bijzonder fraai en worden vervaardigd in beperkte oplage. Kunstenares Milou van Schaick Martinet heeft een passie voor dieren en bloemen en deze liefde zie je terug in ieder uniek item. De vazen Birds & Flowers, Tasman Hummingbird en Kander Parrot zijn allemaal voorzien van een uniek nummer en gesigneerd certificaat. Fantastische items en elk exemplaar is uniek!!

3. Veren in je interieur

Houten Frame met VerenVeren en pluimen zijn dit jaar ook helemaal hip. Elke vaas opgevuld met een paar pauwenveren of graspluimen geeft flair aan je interieur. Ook je muren kun je decoreren met veren. Wat vind je van deze moderne lijst met hierin prachtige veren? Het stevige zwartgekleurde frame met veren in prachtige natuurlijke roodtinten is een zeer elegant object voor aan de wand en past werkelijk in elk interieur… klassiek en modern!

Het bovengenoemde frame is al helemaal kant en klaar en kun je direct bevestigen aan de wand, maar wij verkopen ook hele mooie fotolijsten van het merk Pip Studio. Standaard zit er een schitterende afbeelding in van kraanvogels of aapjes omringd door tropische en exotische planten, maar je kunt deze afbeelding natuurlijk vervangen door bijvoorbeeld veren. De fotolijsten beschikken allemaal over een gouden ketting en een slot, waardoor je eenvoudig je eigen veren of foto’s in de lijst kunt plaatsen. Zeer elegant!

En natuurlijk is de dromenvanger ook niet meer weg te ‘dromen’ uit het interieur. Wij verkopen deze prachtige, grote, gehaakte dromenvanger in zachte bruintinten met veren. De buitenrand is afgezet met fluffy textiel. De wandhanger heeft maar liefst een lengte van 110 cm. Dit is dus niet alleen een dreamcatcher, maar ook een super eyecatcher!

4. Sierkussens met vogelprint

Sierkussen het Puttertje

Decoraid heeft een mooi aanbod wat betreft sierkussens met vogelprints. Of je nu houdt van elegant & sierlijk of meer van modern & hip; bij ons vind je de mooiste en meest artistieke sierkussens met een luxe uitstraling die een gezellige en warme sfeer creëren in je huis.

Zo hebben we kussens met vogels in ons assortiment van het luxe merk Wolff Blitz Interior. Op sierkussen ‘het Puttertje’ met een formaat van 50 x 50 cm is het beroemde schilderij 'Het Puttertje' afgebeeld dat in 1654 geschilderd is door Carel Fabritius.

Tevens hebben we een fantastisch ‘kunst design’ kussen met een prachtige print van de Menagerie met twee witte geelkuifkaketoes, een grijze roodstaartpapegaai, twee doodshoofdaapjes en een rode vrouwenlori. Dit bijzondere kussen is afgezet met een chique dieprode rand.

5. Overige 'Eggy' ornamenten

Light & Living Crane

Voordat Decoraid je iets gaat vertellen over onze 'Eggy' windlichten, willen we jou eerst graag voorstellen aan een geweldige chique vogel uit ons nest van Light & Living. Dit bijzonder mooie en elegante ornament van een kraanvogel is uitgevoerd in de trendy kleur lichtgoud. De vogel is maar liefst 67 cm hoog, dus deze stijlvolle vogel blijft zeker niet onopgemerkt!

Zonder eieren zijn er natuurlijk geen vogels, dus daarom brengen we graag nog even deze bijzondere items onder jouw aandacht! Met onze moderne 'Eggy’ kaarsenhouders verkrijgbaar in de maten S, M & L uit de populaire serie theelichthouders van het merk Countryfield breng je meteen sfeer in je huis. Ze zijn gemaakt van metaal in een uiterst trendy koperen kleur en hebben een warme uitstraling.

Eggy

We hebben vast een aantal vreemde vogels overgeslagen bij het schrijven van deze blog, maar zoals je kunt zien en lezen hebben we meer dan genoeg vogels in ons assortiment die je huis zo binnen willen vliegen via onze bezorgdienst! En weet je wat hier nu zo fijn aan is? Ook als het weer wat minder wordt, kun je gewoon lekker warm en droog thuis blijven om vogels te spotten!

Wij hopen u met deze bijdrage weer te hebben kunnen inspireren! Alle hierboven genoemde woonaccessoires en nog veel meer mooie dingen voor je huis vind je terug in onze webwinkel.

Met decoratieve groet!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

binnen Nederland vanaf € 50,00

Product op voorraad?

Volgende werkdag in huis!

Uniek assortiment

Speciaal voor jou geselecteerd!

Veilig betalen!

Middels iDeal en Klarna