Gratis verzending vanaf € 50
Veilig achteraf betalen
14 dagen bedenktijd
Allernieuwste trends

Privacy Policy

1. Decoraid respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een transparante en zorgvuldige wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Eventuele klachten omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen aan de Autoriteit Persoonsgegevens worden gericht.
2. Dit privacy-beleid is van toepassing op diensten. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats in het kader van het uitvoeren van de met u aangegane overeenkomst, bijvoorbeeld voor het bevestigen en versturen van uw aankoop, het voldoen aan een wettelijke verplichting en in geval van een gerechtvaardigd belang ten aanzien van marketingdoeleinden. Wanneer u toestemming heeft gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens, kunt u deze toestemming ook te allen tijde weer intrekken.
3. Verwerking van uw persoonsgegevens vindt slechts plaats binnen de Europese Unie. Uw gegevens worden niet doorverkocht aan derden; de gegevens worden slechts verstrekt aan derden voor zover hier een legitieme reden voor aanwezig is, zoals het mogelijk maken van de levering van uw aankopen en een eventuele verkoop van de organisatie.
4. We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor het privacy-beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacy-beleid te accepteren. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is.
5. U heeft recht op inzage, correctie, overdragen en/of verwijdering van uw persoonsgegevens bij Decoraid. Hiertoe kan bij ons een schriftelijk verzoek of verzoek via e-mail worden ingediend. Deze zal binnen 4 weken worden afgehandeld.
6. De Decoraid webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73728764 en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de belastingdienst. Tevens is de “Wet Koop op Afstand” van toepassing op de Algemene Voorwaarden.
7. De Decoraid webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dit betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoons- en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie. Dit geldt ook bij (mogelijke verdenking van) overig misbruik en/of fraude.
8. Sinds 5 juni 2012 zijn webshops verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. Decoraid conformeert zich aan deze eis. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes welke uw computer ontvangt wanneer u onze website bezoekt. Cookies worden toegepast op vrijwel alle websites. Het gebruik van cookies is voor de dienstverlening via de website belangrijk en Decoraid wil u dan ook zo goed mogelijk informeren over haar gebruik van cookies. Met behulp van cookies zorgt Decoraid er onder meer voor dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Daarnaast kunnen we de inhoud van uw winkelwagentje voor u onthouden. Ook kunnen wij dankzij cookies zien hoe de website wordt gebruikt en waar wij deze nog kunnen verbeteren. Uiteraard is het ook mogelijk om cookies te blokkeren of om geen toestemming te geven. De meeste internetbrowsers kunnen zodanig ingesteld worden, dat cookies niet geaccepteerd worden. De wijze waarop u dit kunt doen is afhankelijk van de browser die u gebruikt. U dient er rekening mee te houden dat bepaalde delen van de Decoraid website niet optimaal zullen functioneren wanneer u de cookies blokkeert. De manier waarop u cookies kunt uitschakelen verschilt per browser. Na het bezoek aan de website kunt u ervoor kiezen om de cookies van uw computer te verwijderen. Hoe u dit kunt doen verschilt per browser. Raadpleeg daarvoor de helpfunctie en/of de instellingen van uw browser.
9. Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
10. Decoraid behoudt zich het recht voor om dit privacy-beleid te wijzigen.

Heeft u vragen of opmerkingen ten aanzien van onze Privacy Policy? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via e-mailadres [email protected] of telefonisch via 053-2011110.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

binnen Nederland vanaf € 50,00

Voor 16:00 uur besteld?

Volgende werkdag in huis!

Uniek assortiment

Speciaal voor jou geselecteerd

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.