Gratis verzending vanaf € 50
Veilig achteraf betalen
14 dagen bedenktijd
Allernieuwste trends

MAISON&OBJET SPRING 2022

  • Geplaatst op
  • Door Renate Leferink
  • 0
MAISON&OBJET SPRING 2022

Ein-de-lijk was het dan zover! Nadat de voorjaarseditie van Maison & Objet door de opkomende omikron variant in januari was verschoven, konden interieurliefhebbers eindelijk weer van 24 t/m 28 maart hun hart ophalen bij deze grote en overweldigende decoratie- en lifestyle vakbeurs. En Decoraid was erbij!

Twee keer per jaar vindt er in Villepinte, vlakbij Parijs, op het Parc des Expositions de vakbeurs Maison&Objet plaats die bezoekers trekt vanuit de hele wereld. Maison&Objet behoort tot de 3 grootste Europese evenementen in de branche, waar liefhebbers en vakmensen op af komen om de nieuwste producten en trends te komen aanschouwen en waar designers, producenten en leveranciers hun mooiste handel tentoonstellen. Verdeeld over 7 grote beurshallen en 14 sectoren kunnen decoratie, lifestyle & design fans hun hart ophalen gedurende dit groots opgezette woonevent.

De vrijdag wordt altijd gezien als dé beursdag. Op de donderdag zijn we alvast afgereisd naar Frankrijk om te overnachten in een hotel vlak bij het beursgebouw, zodat we de dag erop fris, fruitig en goed uitgerust van start konden gaan, want dat is hoognodig! Om 09:30 uur opende Maison&Objet haar deuren en boy oh boy… wat hebben we veel mooie dingen gezien! Vermoeid & voldaan en met veel inspiratie en kennis van de nieuwste trends zijn we weer gemotiveerd naar huis teruggekeerd en in deze blog, voorzien van een mooie fotoreportage, willen we jullie graag een impressie geven van deze prachtige vakbeurs!

Deze voorjaarseditie stond in het teken van New Luxury en deze trend was heel goed terug te zien in de nieuwste producten die in de stands van de vele merken en designers werden tentoongesteld. Mensen willen niet langer goedkope en kwalitatief mindere woonaccessoires in huis, die na een korte ronde plaats moeten maken voor een nieuwe lading decoratie. Mede door de huidige coronacrisis en de onzekerheden in deze tijd zijn decoratieliefhebbers bereid om meer geld uit te geven aan woonaccessoires van een hogere kwaliteit, die langer meegaan en duurzamer zijn geproduceerd. Volgens de trend verlangen we massaal naar vernieuwing en luxe en producten mogen waardevoller zijn. We zien veel producten terug met een luxere en chiquere uitstraling, waarbij we ook weer teruggrijpen naar het verleden, waardoor veel producten een retro vibe uitstralen. Tevens zien we veel Pop Culture elementen terug in de ontwerpen. De boventoon voert het motto dat luxe niet alleen meer is weggelegd voor de allerrijksten, maar dat iedereen hierover kan en moet kunnen beschikken. Woonaccessoires en decoratie worden weer meer persoonlijk & waardevol en geven mensen hierdoor een groter gevoel van veiligheid en vertrouwdheid.

Om jullie een impressie te geven van deze prachtige vakbeurs volgt hieronder een fotoreportage van de voorjaarseditie Maison&Objet 2022. Wij hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren met deze speciale Maison&Objet blog en nodigen je tevens van harte uit om onze webwinkel te bezoeken.

 

Met decoratieve groet,

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

binnen Nederland vanaf € 50,00

Product op voorraad?

Volgende werkdag in huis!

Uniek assortiment

Speciaal voor jou geselecteerd!

Veilig betalen!

Middels iDeal en Klarna